آموزش نصب وردپرس روی Cpanel

آموزش راه اندازی وردپرس روی سیپنل
همانطور که میدانید شما باید برای حضور داشتن در فضای آنلاین باید هاستینگ داشته باشید تا بتوانید سایت خود را در آن بارگذاری کنید، پس، نصب وردپرس هم در هاستینگها مختلف به صورت متفاوتی است و همه هاستینگها یک استایل را ندارند و شما باید به بخشهای آنها آشنا باشید.
در کل نصب وردپرس در هر هاستینگ یا سیستم، خود یک روندی را طی میکند. شما ابتدا اول باید یک دیتابیس بسازید و وردپرس را در سیپنل بارگذاری کنید و ادامه روند نصب وردپرس را انجام دهید.
در اول کار، شما باید آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید. برای دانلود آخرین نسخه وردپرس میتوانید به آدرس wordpress.org مراجعه کنید و آخرین نسخه وردپرس را به صورت کاملا رایگان دانلود کنید. بعد از دانلود وردپرس به هاست خود وارد شوید تا شروع به نصب وردپرس روی Cpanel کنیم.
آپلود وردپرس در هاست سی پنل
بعد از وارد شدن به هاستینگ، شما باید وردپرس را در هاست آپلود کنید؛ پس باید به قسمت FileManager مراجعه کنید تا بتوانید فایلهای وردپرس را روی هاست بارگزاری کنید.

بعد از وارد شدن به File Manager هاست، یکسری پوشه در اختیار دارید که شما باید وردپرس را در پوشه “Public_html” آپلود کنید و فرایند نصب وردپرس روی Cpanel را انجام دهید.

برای اپلود کردن فایل در این پوشه هم شما باید در منوی بالا بر روی گزینه Upload کلیک کنید و فایل اصلی وردپرس را که دانلود کردید را در این بخش آپلود کنید.
فایلی که از سایت وردپرس دانلود میکنید یک سند ZIP است و همه فایلهای وردپرس در آن قرار دارد شما باید بعد از آپلود کردن این فایل در پوشه مورد نظر آنرا از حالت فشرده خارج کنید تا بتوانید یک قدم در نصب وردپرس روی Cpanel پیش بروید.
بعد از آپلود شدن وردپرس بر روی فایل کلیک راست کنید و در منوی ظاهر شده، بر روی گزینه Extract کلیک کنید تا این فایل از حالت فشرده خارج شود.
بعد از خارج کردن فایل از حالت فشرده، یک پوشه جدید به نام WordPress در Public_html قرار میدهد که شما باید به آن پوشه بروید و تمامی پوشهها و فایلهای آنرا به Public_html انتقال دهید، برای اینکار باید بر روی گزینه Select All کلیک کنید تا همه فایلها انتخاب شود و بعد بر روی گزینه Move کلیک کنید تا بتوانید یک مسیر انتقال برای همه این فایلها انتخاب کنید.
بعد از انتخاب گزینه Move یک پنجره برای شما ایجاد خواهد شد که میتوانید از طریق آن آدرس انتقال را مشخص کنید. بعد از مشخص کردن آدرس انتقال باید بر روی گزینه Move file کلیک کنید تا همه فایلها انتقال داده شوند.
خیلی خب با موفقیت توانستیم که تمامی فایلهای وردپرس را در هاست آپلود کنیم. بعد از انجام دادن تمامی این مراحل شما باید آدرس سایت خود را در مرورگر اجرا کنید تا راه اندازی وردپرس روی سی پنل را آغاز کنیم.
اگر بعد از بازکردن آدرس سایت در مرورگر با صفحه بالا مواجه شدید پس به این معنی است که تمامی کارها را با موفقیت انجام دادید و مشکلی در فایلهای وردپرسی شما و… وجود ندارد.
ساخت دیتابیس در هاست سی پنل
شما برای اینکه روند نصب وردپرس روی Cpanel را ادامه دهید باید یک دیتابیس ایجاد کنید، تا بتوانید به خوبی وردپرس را نصب، و سایت خود را اجرا کنید. برای ساخت دیتابیس در سی پنل شما باید به بخش Databases بروید و بر روی گزینه MySQL® Database Wizard کلیک کنید تا بتوانید یک دیتابیس را در هاست خود ایجاد کنید.
البته شما میتوانید گزینه MySQL® Database را کلیک کنید و در آنجا پایگاه داده بسازید.
بعد از کلیک بر روی این گزینه شما قادر خواهید بود که اطلاعات دیتابیس خود را وارد کنید و نامی که میخواهید برای دیتابیس انتخاب کنید را باید بنویسید. مثلا مینویسیم test
بعد از نوشتن نام دیتابیس باید بر رو گزینه آبی رنگ Next Step کلیک کنید تا این دیتابیس برای شما ایجاد شود.
بعد از وارد کردن نام دیتابیس شما در مرحله بعدی باید یک نام کاربری برای دیتابیس خود انتخاب کنید تا بتوانید نصب وردپرس روی Cpanel را ادامه دهید.
در کادر اول شما باید نام کابری دیتابیس خود را بنویسید و در کادر دوم شما باید یک رمز عبور برای دیتابیس خود انتخاب کنید تا در زمان نصب وردپرس بتوانید آنرا وارد کنید و روند نصب را انجام دهید.
در کادر سوم شما باید تکرار رمز عبور را وارد کنید، توجه داشته باشید حتما رمز عبور دیتابیس شما باید قدرتمند باشد تا به راحتی مورد نفوذ هکرها و… قرار نگیرد. اگر رمز عبور خوبی را مد نظر ندارید میتوانید با کلیک کردن بر روی دکمه Password Generator یک رمز عبور قدرتمند برای دیتابیس خود ایجاد کنید. این رمز عبور توسط خود سی پنل ساخته میشود و قدرت کافی را خواهد داشت.
بعد از پر کردن تمامی این کاردها شما باید بر روی گزینه آبی رنگ Create User کلیک کنید تا این نام کاربری هم برای دیتابیس شما ایجاد شود.
بعد از ایجاد شدن نام کاربری دیتابیس، شما باید تمام دسترسیها را برای این دیتابیس ایجاد کنید. بر روی گزینه ALL PRIVILEGES کلیک کنید تا همه این گزینه ها انتخاب شوند و دسترسیها آزاد باشند که در زمان نصب وردپرس مشکلی نداشته باشید. بعد از انتخاب این گزینه باید بر روی دکمه Next Step کلیک کنید تا روند ایجاد یک دیتابیس به صورت کلی انجام شود و دیتابیس در اختیار شما قرار گیرد.
به صفحه نصب وردپرس باز میگردیم و شروع به تنظیم دیتابیس در وردپرس، میکنیم. برای این کار باید اطلاعات دیتابیسی که ساختید را داشته باشید تا در کادرهای مربوطه، در صفحه نصب وردپرس استفاده کنید.
در کادر اول شما باید نام اصلی دیتابیس را وارد کنید، در کادر دوم نام کاربری که برای دیتابیس انتخاب کردید را وارد کنید و در کادر سوم هم باید رمز عبور را وارد کنید.
بعد از وارد کردن این اطلاعات باید بر روی دکمه فرستادن کلیک کنید تا وردپرس پروندههای سایت را در دیتابیس تشکیل دهد.
بعد از وارد کردن تمامی اطلاعات دیتابیس در مرحله قبل، شما به این صفحه منتقل میشوید. این صفحه هم یک سری اطلاعات مربوط به سایت شما هست که باید وارد کنید.
در کادر اول نام سایت خود را وارد کنید، در کادر دوم باید یک نام کاربری برای وارد شدن به مدیریت سایت را وارد کنید، در کادر سوم شما باید یک رمز عبور برای پنل مدیریتی خود انتخاب کنید، حتما توجه داشته باشید که این رمز عبور باید قدرتمند باشد و هکرها به راحتی نتوانند آنرا پیدا کنند و در کادر چهارم یک ایمیل از شما دریافت میکند که اگر رمز عبور خود را فراموش کردید توسط این ایمیل بتوانید رمز خود را بازیابی نمایید.
بعد از وارد کردن تمامی این اطلاعات شما باید بر روی دکمه راهاندازی وردپرس کلیک کنید تا وردپرس به خوبی برای شما در هاستینگ مورد نظر راهندازی شود.
امیدوارم این مقاله آموزش نصب وردپرس روی Cpanel برای شما مفید باشه و در آینده همین مقاله را بصورت فیلم آموزشی به شما آموزش میدیم.
دیدگاهتان را بنویسید